simeneide.com

"Alle vil redde verden, men ingen vil hjelpe mamma med oppvasken"

«Vi skal fylle opp»

Oh yeah, det er valgår! «Det store togløftet» står det på forsiden av vg, og henviser til Regjeringens nye plan om å bygge massive togbaner i hele Norge. Det er ikke første gang i år. Helse-Hanssen har satt i gang ny helsereform, der «alt vil bli fikset», folk vil få lenger tid med fastlegen, og du skal få hjelp tidligere. Ventetiden i NAV er uakseptabel og skal ned ved hjelp av «tiltak». Regjeringen gir Kunstgressbane til Minde IL. Her kunne jeg holdt på i evigheter.

Dette ligner jo ganske mye på forrige valg. Gratis, varm skolemat ble lovet, full barnehagedekning, mer penger til skole osv osv. Du kan vel knapt nevne et området denne regjeringen ikke har brutt et løfte på.

Dessverre er ikke opposisjonen særlig mer prinsippfast. Samlet var svaret til regjeringens finanskrisehåndtering «at pengene ikke var blitt brukt fort nok». Venstre ønsker å gi AFP til alle, Høyre vil bevilge millioner til norsk politi og kjennetegnet til Frp er jo at de ønsker mer penger gjennom statsbudsjettet.

Selvfølgelig, ingen kan vel være uenige, det er jo finanskrise. Pengene bør helst pøses på for å redde»økonomien». Derfor kan partiene love, og love uten at noen tør å kritisere partiene for uansvarlig økonomisk lovnad. Og det bør man kanskje, når man ser hvordan dagens regjering har holdt sine løfter.

Blir dette et nytt «Vi skal fylle opp»-valg? Bare med alle partier?

Reklamer

18 februar, 2009 - Posted by | Society

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: