simeneide.com

"Alle vil redde verden, men ingen vil hjelpe mamma med oppvasken"

Simen Eide

En optimistisk liberalist som har vært aktiv i det politiske ungdomsmiljøet (og derfor denne bloggen som nå ligger brakk). Er fortsatt tilhenger av åpne grenser og global kapitalisme på grunn av måten det har redusert fattigdom og økt velstand for de som trenger det mest. Stolt av å være medlem av Norges Unge Venstre, som kjemper for åpne grenser både for folk og kapital.

Matematikkgeek, skimorsjonist og elvepadler. Glad i fjellet og svart kaffe.

Reklamer

4 kommentarer »

 1. Thought you might want to see this.

  http://www.ukriversguidebook.co.uk/corsicaiccc.htm

  Am at desktop. hence method of contact.

  Kommentar av tom | 25 november, 2008

 2. Hei Simen,
  har lett etter mailen din. Har nemlig hørt fra Svein Erik jeg bør kontakte deg vedr. opplysninger om kajakk. Jeg har så lyst til å prøve det for å se om det kan være noe jeg får til, men jeg venter på at rampa skal bli ferdig på kaia ved Gyldenløve brygge, DOT. Har forstått at det hver onsdag er kurs for nybegynnere, men jeg må vite litt mer i forkant så jeg ikke kommer forgjeves. Må jo vite at det er noen dersom kan hjelpe meg litt / instruere meg…. Har jo aldri gjort det før… Fint om du kontakter meg når du har tid. Ha det godt! Klem fra Wenche i Fregatten :):)

  Kommentar av Wenche Svendsen | 10 august, 2010

 3. Hei Wenche,
  det var lenge siden! Jeg har ikke drevet så mye med havkajakk (vi elvepadlere er ikke så glade i å måtte padle for å komme oss fremover), så kan vel bare anbefale å sjekke opp med DOT og høre med de. Ellers så tok foreldrene mine kajakkurs hos en annen fyr for et års tid siden, kanskje de kan hjelpe? Et nybegynnerkurs er i alle fall en god start i elvepadlingen, og tviler ikke på at det er noe mindre nyttig for havkajakkere. Du la ikke igjen e-post, så svarer her 🙂 Vi snakkes!

  Kommentar av Simen Eide | 15 august, 2010

 4. tänkte kolla om du har koll på vattenståndet i telemarken, vi är ett gäng svenskar som vill chansa på att åka dit direkt efter påsk. Har du någon uppfattning om snömängden och smältningen? Tack på förhand!

  Kommentar av Dennis Franzén | 4 april, 2011


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: